Un tânăr a fost regăsit de familie cu ajutorul unui polițist local din Constanța

Lucrătorii Poliției Locale Constanța s-au apucat să facă curat pe străzi. FOTO Cătălin Schipor

Un polițist local din Constanța desfășura  activități de promovare a instituției într-un centru comercial din Constanța, când privirea i-a fost atrasă de un afiș cu o persoană dispărută. Era vorba de un tânăr căutat de familiei și căruia îi acordase ajutor în urmă cu câteva zile.

În data de 20 ianuarie, un echipaj al Poliției Locale Constanța a fost sesizat prin dispeceratul RATC că în zona Industrială se află o persoană dezorientată. Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că este vorba de un tânăr, cu aspect îngrijit, dar desculț, confuz și dezorientat, fără a putea să ofere informații cu privire la identitatea sa, ori alte amănunte. Oamenii legii au făcut rost de o pereche de încălțăminte pentru acesta și au apelat 112, solicitând sprijinul unei ambulanțe. Cu ajutorul echipajului medical, polițiștii locali l-au dus pe tânăr la Spitalul Județean Constanța. Acesta a fost transferat ulterior la la secția de neuropsihiatrie de la Palazu Mare.

Patru zile mai târziu, unul dintre polițiștii locali i-a recunoscut poza tânărului recuperat de pe străzi în afișul din centrul comercial. A sunat la numărul de telefon specificat și a vorbit cu o sora persoanei dispărute. I-a oferit detaliile pe care le cunoștea despre fratele său, iar în scurt timp, acesta a fost regăsit de familie, care îl căuta încă din data de 18 ianuarie.

Polițistul local a fost căutat și el ulterior de către sora și mama tânărului găsit, pentru a i se mulțumi personal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*