FOTO VIDEO Accident mortal în Satu Nou în urma unei depășiri neregulamentare

Salvatorii au f[cut tot posibilul pentru a salva via'a femeii r[nite. FOTO CTnews.ro

O femeie din Arad, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în Franța și-a găsit sfârșitul pe o șosea din județul Constanța, în urma unei depășiri neregulamentare a unei coloane de mașini.  

Accidentul mortal s-a produs în jurul orei 13.00 pe DN 22C. Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 13.00, o femeie de 42 de ani a condus un autoturism în afara localității Satu Nou, dinspre Medgidia către Cernavodă. Când a ajuns la km 19, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de autoturisme, moment în care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, ce tracta din sens invers o semiremorcă, condusă de un bărbat, de 65 de ani, din sens opus.

La locul producerii accidentului au fost trimise echipaje medicale terestre și aeriene, poliție și pompierii de la descarcerare. Cu tot efortul depus de salvatori, viața conducătoarei auto nu a mai putut fi salvată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*