FOTO VIDEO Gală de lupte în Piațeta Cazino din Mamaia. OSS Fighters și-a desemnat cei mai buni sportivi, la capătul unor întreceri spectaculoase  

Gala OSS Fighters din Mamaia. FOTO Adrian Neațu

S-au dat adevărate bătălii în stațiunea Mamaia unde 28 luptători s-au luptat la propriu pentru trofeele puse în joc de competiția OSS Fighters. Ringul amenajat în piațeta de la Cazino a luat foc sub uralele publicului care și-a încurajat non-stop favoriții. A fost pe viață și pe moarte, iar spectacolul a întrecut așteptările. La capătul a patru ore de lupte, arbitrii i-au desemnat pe cei mai buni dintre cei buni.

“Competiția a fost mult peste nivelul așteptărilor: cred că-i cea mai frumoasă gală din Constanța și din România și vreau să-i mulțumesc lui Eduard Irimia care ne-a ajutat foarte mult și tuturor luptătorilor care au urcat în ring. Am făcut în așa fel încât să fie meciuri cât mai spectaculoase și să mulțumească publicul”, a declarat Marius Gheorghe, președintele competiției OSS Fighters.

Timp de patru ore, am asistat la 14 meciuri unul mai bun ca altul. Multe s-au terminat prin knock-out, altele au avut elemente de spectaculozitate, au fost și lupte parcă desprinse din filmele de acțiune – per ansamblu, Gala OSS Fighters din Mamaia a avut din toate și a mulțumit pe toată lumea.

“Sunt mulțumit de reacția publicului: lumea este foarte încântată și așa îți dai seama că sunt meciurile foarte bune. Știu prea bine cine sunt sportivii care urcă în ring – cam pe tot îi știu. Au fost și knockout-uri și nu m-au surprins pentru că se întâmplă astfel de lucruri în galele de lupte. E o gală foarte bună în această seară: avem spectacol, aplauze, oameni încântați”, spune Eduard Irimia, unul dintre co-organizatori.

Într-un meci de poveste, Alexandru Radnev l-a învins pe Radu Marian. O singură repriză a rezistat constănțeanul în fața lui Radnev, care l-a trimis la podea cu o lovitură fulgerătoare. După numărătoarea arbitrului, meciul a fost tranșat în favoarea lui Radnev care a părăsit ringul în aplauzele publicului.

“Marian Radu e băiatul meu de suflet, crescut la One Star Security! Chiar dacă a luat un knock-out în prima repriză, vreau să spun că nu s-a antrenat decât opt zile! E foarte puțin și totuși a rezistat o repriză!!  Cu Radnev, nu cu oricine, cu Radnev, da?!? Eu sunt foarte mulțumit de el! A crescut cu One Star Security timp de 7 ani!” spune  președintele OSS Fighters, Marius Gheorghe.

“Am eu o vorbă: “easy money” se numește, dar băiatul a fost conștiincios, și cu multă muncă e pe drumul cel bun. Momentan eu nu o să mai lupt, vreau să plec și eu la mare, să stau degajat, după care discut cu antrenorul și vom vedea ce fac. Urmează o vacanță meritată!” a declarat Radnev pentru Constanța NEWS.

S-au împărţit pumni şi picioare din greu, în Gala OSS Fighters, de la Mamaia. Luptătorii constănțeni şi-au tras partea leului, iar vedetă a fost polițistul Alex Filip. Meciul lui cu Mădălin Mogoș a fost desfășurat în scop caritabil: salvarea unei fetiţe grav bolnavă, Daria Maria Iancu. A fost o partidă de povestit nepoților la finalul căreia Filip a părăsit ringul victorios, în uralele unei stațiuni întregi.

 “A fost o seară plină de emoție pentru că atunci când lupți acasă ești mai emoționat. Știam că o să am un adversar foarte greu și puternic, am muncit foarte mult pentru acest meci și în felul acesta am câștigat. Iar publicul a fost că de obicei o încântare”, a povestit Filip.

În timpul interviului, Marius Gheorghe l-a luat de gât și l-a întrerupt cu vădit entuziasm: ”Filip este cel mai bun sportiv din România la categoria lui! Este cel mai tare și-o să-l vedeți în decembrie: o să fie și mai tare! În seara asta a făcut un meci foarte bun! Îl iubim!” a spus președintele OSS Fighters.

În ploaia de laude, urale și aplauze, cu atât mai uluitor a fost anunțul constănțeanului Alex Filip care și-a făcut publică decizia de a se retrage din competițiile sportive. De la microfonul oficial al Galei, Filip a spus că va mai lupta doar până la sfârșitul acestui an, însă nu la Constanţa, după care se va dedica mai mult copiilor săi și copiilor pe care îi antrenează.

“Am început kick-boxing-ul la 30 de ani. Am 34 de ani și o carieră foarte scurtă, dar mă retrag pentru că de obicei la vârsta la care eu m-am apucat, alții se lasă. Știu și simt când este de ajuns. Am o grupă de copii cu care vreau să muncesc foarte mult, iar timpul nu-mi permite, dacă eu fac performanță; vreau să mă dedic mai mult copiilor decât mie însumi. Nu are legătură cu munca din Poliție: o fac cum trebuie de 16 ani și sportul de performanță de la 9 ani, și le îmbin foarte, foarte bine” a declarat pentru Constanța NEWS, constănțeanul Alex Filip.

Meciuri spectaculoase au fost și cel în care moldoveanul Victor Apostol l-a învins pe constănțeanul Mădălin Crăciunică, dar și victoria în forță a românului Daniel Pattvean, care l-a surclasat pe celebrul brazilian Guilherme Rodrigo. Tot în cadrul Galei OSS Fighters publicul l-a văzut și pe Ionuț Iftimoaie care a turnat câteva scene dintr-un film de acțiune, în rolul personajului “Ivan Lazăr”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*