ADDA și Anda Adam readuc astăzi spectacolul în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia

Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu
Zona Cazino Mamaia și faleza din stațiune. FOTO Adrian Boioglu

Pentru al doilea weekend consecutiv, OMD Mamaia-Constanța va oferi turiștilor de pe litoral o seară de spectacol în aer liber.

Sâmbătă, 22 iulie, stațiunea Mamaia se va umple de hituri precum „Selecta” și „Dragă inimă”, interpretate de Anda Adam și Adda, care vor urca pe scena din Piațeta Cazino începând cu ora 20.30. Evenimentul va fi prezentat de carismaticul MC, Ionuț Trică, iar accesul este liber pentru toți constănțenii și turiștii, indiferent de vârstă.

Această serie de concerte face parte din eforturile Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța de a redobândi renumele stațiunii ca pol al distracției pe litoral, adresându-se întregii familii. Săptămâna trecută, scena din Piațeta Cazino a găzduit un impresionant spectacol susținut de Bibi, Lidia Buble, Alexia și formația Azur, care i-au încântat pe peste 2.000 de spectatori.

Afișul concertului de sâmbătă, 22 iulie, din Piațeta Cazino din Mamaia

Președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă, subliniază importanța acestor evenimente pentru a crea atmosfera dorită de turiști în Mamaia.

„Concertele sunt doar primul pas pe care îl facem pentru a crea în Mamaia atmosfera pe care turiștii și-o doresc. Vrem să atragem oamenii în stațiune dar, pe lângă asta, ne dorim ca cei care ajung aici pentru un weekend sau un sejur să se bucure cu adevărat de zilele de vacanță. Avem hoteluri, cluburi și plaje de foarte bună calitate, însă, Mamaia înseamnă mai mult de atât. Ne dorim ca în timpul scurt pe care îl petrec aici, turiștii să se simtă parte dintr-o comunitate, fie că se plimbă seara pe faleză sau că participă la un spectacol. Acesta este adevăratul spirit al stațiunii, care creează conexiuni și îi face pe oameni să se întoarcă în fiecare an”, a explicat el.

George Măndilă a adăugat că line-up-ul artiștilor invitați a fost conceput în așa fel încât să răspundă diversității publicului din Mamaia.

„Tocmai pentru că ne adresăm întregii familii, am ținut cont de asta și când am invitat artiștii să concerteze aici. Așa am stabilit un line-up care include și cântăreți populari în rândul tinerilor și formații care atrag la spectacol un public mai nostalgic. Așadar, îi invităm în piațeta de la Cazino pe toți cei care ajung la Mamaia în weekendurile următoare”, mai spune președintele OMD Mamaia-Constanța, George Măndilă.

În weekendul următor, în ultimele zile din luna iulie, spectacolul va fi asigurat de Whats Up și Mălina Avasiloaie, care promit un show plin de energie și culoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*