Atenție, șoferi! Semafoarele de la Delfinariu nu vor funcționa marți, 06 iulie

Semafoarele de la Delfinariu nu vor funcționa marți, 06 iulie. FOTO Primăria Constanța

Din cauza lucrărilor desfășurate de E-Distribuție Dobrogea nu se va asigura alimentarea cu energie electrică a echipamentelor de dirijare a traficului, motiv pentru care semafoarele de la intersecția străzii Soveja cu bulevardul Mamaia nu vor funcționa în intervalul orar 08.30 – 14.30.

Până la finalizarea lucrărilor, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală se va afla în zonă, pentru a dirija traficul rutier.

Atât șoferii cât și pietonii sunt rugați să fie atenți și să respecte regulile de circulație și semnalele polițiștilor care dirijează traficul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*