FOTO VIDEO Explozie într-o casă din Constanța. O persoană a fost scoasă din dărâmături de pompieri

Explozie la Constanța

Un incident grav a avut loc cu puțin timp înainte de ora 8.00 a zilei de 16 decembrie. Pompierii militari au fost solicitați să intervină după ce o butelie a explodat pe strada Verde din Constanța.

Medicii de la SMURD au reușit să scoată de acolo o femeie de aproximativ 78 ani . I s-au acordat primele îngrijiri medicale și a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. În urma exploziei a mai fost rănită o persoană care a refuzat transportul la spital.

Inițial, pompierii militari au crezut că au de a face și cu un incendiu, dar deflagrația nu a fost urmată de foc.

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*