FOTO O persoană a decedat după ce un autoturism a spulberat o căruță nesemnalizată în apropiere de Cobadin

Căruța nesemnalizată a fost spulberată de către autoturism. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs miercuri seară în apropiere de Cobadin. Șoferul unui autoturism a fost luat prin surprindere de o căruță nesemnalizată care circula în același sens de mers și pe care a lovit-o în plin. Toate cele patru persoane din atelajul hipo au fost rănite, una dintre ele decedând la scurt timp.

Evenimentul s-a produs în seara de 12 decembrie, la ora 19.30. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a condus un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe DN 3, dinspre Constanța către Cobadin. La un moment dat a a intrat în coliziune cu un atelaj hipo fără lumini și nesemnalizat, în care se aflau patru persoane adulte.

În urma accidentului a rezultatul rănirea gravă a patru persoane, una dintre ele decedând ulterior.

Reprezentanții SAJ Constanța au precizat că a fost vorba de:

  • o victima decedată
  • o victimă cu traumatism – cranio – cerebral
  • o victimă cu traumatism membru inferior
  • o victimă cu traumatism lombar și membru inferior

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost negativ.

Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*