La Constanța a avut loc o înmormântare cu alai, contrar restricțiilor ordonanțelor militare

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Peste 20 de persoane au fost amendate de polițiștii din municipiul Constanța după ce au încălcat ordonanțele militare cu privire la participarea la înmormântări în perioada stării de urgență. 

Oamenii legii au fost sesizați în cursul zilei de 20 aprilie despre faptul că în cimitirul musulman din zona bulevardului IC Brătianu, mai multe persoane s-au strâns la o înmormântare. Polițiștii au identificat 24 de persoane care au participat la procesiunea religioasă și au aplicat fiecăruia câte o amendă în valoare de 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*