FOTO VIDEO Două persoane au fost înjunghiate în Murfatlar la negocierea zestrei unei viitoare mirese minore

Elicopterul SMURD. FOTO Cătălin SCHIPOR

O cerere în căsătorie „tradițională“ a unei minorități s-a terminat cu cuțite, sânge vărsat, intervenția elicopterului SMURD și un dosar penal. 

Patru persoane au ajuns la sediul Poliției Murfatlar pentru a fi audiate în urma unui scandal în care două persoane a fost înjunghiate și transportate la spital. Din primele informații se pare că este vorba de un conflict între două grupuri care negociau zestrea unei minore ce urma să se mărite.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan între 3 persoane, una dintre acestea – un bărbat de 45 de ani, a fost înjunghiată. Victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale. A mai fost rănită o femeie, mama presupusului agresor“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Pentru bărbatul care a suferit un traumatism toracic a fost chemat elicopterul SMURD, iar cea de-a doua victimă, o femeie ce prezenta o plagă la nivelul scalpului.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca pe baza concluziilor să se ia măsurile legale ce se impun.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*