FOTO VIDEO Doi morți și doi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în apropiere de Mihai Viteazu

Doi morți și doi răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 22. FOTO ISU „Dobrogea”

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, într-un accident rutier petrecut între două autoturisme în apropierea localității Mihai Viteazu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 22 Constanța – Babadag, în jurul orei 13.30, în zona localității Mihai Viteazu. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, iar în urma accidentului două persoane au decedat, iar altele două au fost rănite.

La fața locului au intervenit două echipaje SAJ B2, un echipaj SMURD B și un echipaj SMURD C, dar cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a salva viața unei femei și a unui bărbat, ambii cu vârsta de aproximativ 50 de ani.

Cele două persoane rănite, o tânără de 24 de ani și un bărbat de 26 de ani, care sunt conștiente, au suferit traumatisme toracoabdominale, fiind transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*