FOTO Jucării în valoare de aproximativ 100.000 de lei, confiscate de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Jucării în valoare de aproximativ 100.000 de lei, confiscate de polițiștii constănțeni
Jucării în valoare de aproximativ 100.000 de lei, confiscate de polițiștii constănțeni

Peste 800 de seturi de jucării, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piață de aproximativ 100.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii constănțeni de la Transporturi Maritime.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, miercuri, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Neamț. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 828 de seturi de construcție, având inscripționate însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 99.360 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*