Un bărbat a murit într-un accident rutier petrecut la intrarea în Constanța. Polițiștii au constatat că nu avea permis de conducere

Un bărbat de 40 de ani a murit în dimineața zilei de joi, 28 iulie, într-un accident de circulație petrecut pe DN 3, la intrarea în municipiul Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, evenimentul s-a petrecut în jurul orei 05.30.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism și ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*