Constănțean amendat cu 1.000 de lei după ce a fost prins încălcând condițiile de izolare la domiciliu

Un bărbat din Constanța a fost amendat de jandarmi, cu 1.000 de lei, după ce a fost prins încălcând condițiile de izolare la domiciliu.

Astfel, jandarmi ai Grupării Mobile Constanta au desfăşurat în seara zilei de marți, 11 mai, împreună cu polițiști constănțeni, o acțiune punctuală  în apropierea Gării din Constanța, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

În jurul orei 21.00, jandarmii au observat un bărbat care nu purta mască și care, la vederea oamenilor legii a devenit agitat și a schimbat brusc direcția de mers.

Acesta a fost oprit, iar în urma verificărilor s-a stabilit că figura în izolare la domiciliu. Prin urmare, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost sancționat cu amendă de 1.000 de lei, în conformitate cu legea 55.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*