FOTO VIDEO Constanța – imaginile Codului Portocaliu de Furtună. Cum arată orașul după o ploaie torențială însoțită de vânt puternic

Copacii rupți sau smulși de vijelie au fost aruncați pe carosabil, mașini și cabluri. FOTO Cătălin SCHIPOR
Vijelia a făcut prăpăd în municipiul și județul Constanța, asta după ce sistemul Ro Alert a anunțat la jumătate de oră după începerea Codului Portocaliu – care a fost anunțat din greșeală ROȘU, ca lumea să fie precaută.
Au fost smulși copaci din rădăcină care au căzut peste cabluri electrice și peste mașini, au fost inundate li blocate străzi, iar acoperișurile au fost smulse. Totul a durat mai puțin de jumătate de oră, apoi liniștea s-a așternut, iar oamenii au început să își evalueze pagubele.

Reprezentanții RAJA au anunțat că în urma ploilor abundente ce au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din județul Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 9 reclamații în Constanța, zona Tomis Nord, și zona Butoaie din Stațiunea Mamaia și 3 reclamații din Eforie Nord.

UPDATE h 21.00:

Până în momentul de față sunt peste 150 de apeluri la 112 legate de furtună

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*