Cartierul Coiciu din municipiul Constanța nu are apă potabilă în urma unei avarii la o conductă a RAJA. Strada Dumitru Marinescu este închisă circulației

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Dumitru Marinescu, din municipiul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 9 mai 2019, în intervalul orar 1.00 – 12.00.

În urma avariei au fost afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Coiciu. Totodată, echipele de intervenţie ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de străzile Rândunelelor și Fulgerului, în intervalul orar 06,00 – 12,00. Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*