RAJA pompează apă cu presiuni scăzute în mai multe cartiere constănțene din cauza unei avarii

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul nopții de 16 spre 17 mai la nivelul Stației de pompare și tratare Palas din Constanţa, RAJA SA este nevoita sa livreze apa potabila cu presiuni scăzute, în mai multe cartiere constănțene.

În aceste condiții, în cursul zilei de 17 mai 2018, până la ora 17,00, consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I și Inel II vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*