FOTO VIDEO Bogdan Huțucă, președintele liberalilor: “Cea mai bună ofertă electorală a oricărei formațiuni politice din județul Constanța este a filialei PNL”

Vergil Chițac, Bogdan Huțucă și Florin Mitroi. FOTO CTnews.ro

Președintele organizației județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a spus că cea mai bună ofertă electorală a partidelor din județul Constanța este cea a PNL Constanța. El a afirmat că Florin Mitroi este candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Constanța, iar primarul Vergil Chițac candidează pentru un nou mandat la Primăria Constanța.

PNL Constanța a organizat astăzi o conferință de presă la care au fost prezenți Bogdan Huțucă, Florin Mitroi și Vergil Chițac.

Huțucă a reamintit care sunt candidații PNL la Consiliul Județean Constanța și la Primăria Constanța.

“Tocmai am ieșit dintr-un comitet director județean în care am pus la punct tot calendarul legat de aceste alegeri, toți pașii pe care trebuie să îi parcurgem din punct de vedere organizatoric. Am și votat un set de candidați.  Este cunoscut pentru toată lumea, zilele trecute am nominalizat sau am validat candidații la funcția de primar al municipiului de ședință de județ, pe domnul Vergil Chițac și la funcția de președinte al Consiliului Județean, pe Florin Mitroi. Punctul meu de vedere nu poate fi decât unul, bănuiesc că-l știți, cea mai bună ofertă electorală a oricărui formațiuni politice din județul Constanța este oferta electorală a filialei PNL Constanța”, a spus Bogdan Huțucă.

Florin Mitroi a explicat care au fost motivele care l-au determinat să intre în cursa pentru Consiliul Județean Constanța.

“Am decis să intru în această cursă din mai multe motive. Cel mai important lucru este de a reprezenta toți cetățenii acestui județ,  indiferent de etnie, de a face pentru acest județ ceea ce am făcut la Valu lui Traian.  Sunt conștient că nu pot să compar Valu lui Traian cu municipiul Constanța, cu Mangalia, cu Megidia, dar sunt conștient că pot face ca în acest județ să se întâmple lucruri ca la Valu. Și când spun ca la Valu, sunt conștient că pot să-mi fac o echipă încât să muncească pentru cetățenii orașului, să deschidem Constanța și să luăm ca reper Oradea, Timișoara, Clujul, nu să rămânem un județ închis. Să fim mândri că trăim în acest județ.

Totodată, vreau să vă spun că, înainte de a lua decizia,  am punctat foarte multe lucruri cu Bogdan Huțucă și nu numai, încât să pot să-mi fac echipa așa cum vreau eu. Nu am pe nimeni în spate, nu am grupuri de interese, nu am un om să vin cu el decât cu șoferul, eventual cu Ionela.  Așa că voi face lucrurile să meargă în acest județ, încât să fiți și dumneavoastră mândri și eu, pentru că și eu sunt cetățean al acestui județ, să funcționezi”, a spus Florin Mitroi.

Vergil Chițac a anunțat de ce nu a afirmat până acum că va candida pentru un nou mandat la Primăria Constanța.

Candidatura mea în partid era previzibilă, colegii mei știau, însă am fost întrebat public, nu am răspuns din două motive. Era nepoliticos pentru mine, ar fi însemnat să nu dau greutatea necesară votului în Comitetul Director de țară.  Dar dintr-o altă perspectivă a trebuit să-mi găsesc și motivația pentru această candidatură. Evident că motivația vine din dorința ca viața locuitorilor din orașul Constanța să fie mai bună, orașul acesta să meargă înainte, lucruri care ar fi trebuit să se întâmple și trebuie să se întâmple indiferent de cine ar conduce. 

Însă la această concluzie poți ajunge dacă sunt îndeplinite două condiții.  Dacă oamenii au încredere în tine și dacă te susțin. Ori, din această perspectivă, pot să vă spun că nu am un sondaj de opinie, am unul vechi, din octombrie, însă discuțiile pe care le-am purtat cu colegii mei și cu alții oameni mă fac să cred că există în momentul de față în Constanța o masă critică de oameni care susțin candidatura mea. Astea au fost resorturile care m-au determinat să candidez și să-mi depun candidatura pentru al doilea mandat. Accept cu onoare această nominalizare a mea în funcția de candidat încă o dată, la Primăria municipiul Constanța, accept în același timp și responsabilitatea imensă pe care o presupune această candidatură”, a afirmat Vergil Chițac.

El a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florin Mitroi.  

“Cât despre Florin Mitroi, pot să vă spun așa. Este, în momentul de față,  dincolo de sondajele de opinie, care sunt importante, sunt un instrument științific, sociologic, și care îl pun de departe cel mai bun din toată oferta politică care există în momentul de față în județ. Florin Mitroi are o mare experiență, atât politică cât și administrativă. Este un om de echipă. Are tot suportul meu și sunt convins că și eu am suportul lui. Și dacă vreți, eu estimez că prezența lui în această campanie pe care o va câștiga fără îndoială, este un avantaj și pentru mine. Cred că poate câteva procente, nu pot spune câte, în plus, le voi avea și datorită prezenței lui în campania electorală”, a mai spus primarul Constanței.

 
De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*