Bătaie între doi adolescenți, pe o pistă de biciclete din Constanța. Unul dintre ei a ajuns la spital

Mașină de Poliție

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce doi adolescenți s-au luat la bătaie miercuri, 19 octombrie, în urma unei neînțelegeri referitoare la o pistă pentru biciclete. Din cauza loviturilor primite, unul dintre ei a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân are loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a căror intervenție nu a fost necesară.

Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri referitoare la pista special amenajată pentru bicicliști, patru persoane au avut un conflict verbal, iar acesta a degenerat între doi dintre tineri, de 16, respectiv 17 ani, care s-au agresat fizic reciproc. Ulterior, tânărul de 16 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ambele persoane implicate în conflict și-au rezervat dreptul de a depune plângere în termenul legal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*