FOTO VIDEO Accident la ieșirea din Constanța. O mașină care transporta bere a fost lovită de un șofer neatent

Din cauza neatenției, un șofer a lovit o autoutilitară încărcată cu băuturi. FOTO Adrian BOIOGLU

Accident rutier la ieșire din Constanța, pe drumul către Valu lui Traian. O mașină încărcată cu navete și canistre de bere și răcoritoare a fost lovită de un autoturism Mercedes. Șoferul celei de-a doua mașini susține că cel din fața sa a încetinit brusc și nu a mai putut să-l evite.

În urma impactului, autoturismul Mercedes a fost serios avariat, iar conducătorul auto a suferit un traumatism la picior.

Din dubiță au căzut mai multe navete și canistre și s-au spart pe carosabil. Cioburile împrăștiate pe Drumul Național au blocat parțial traficul în zonă.

Oamenii legii au acum misiunea să stabilească cauza accidentului și gradul de vinovăție al fiecărui șofer.

UPDATE: Iată și detaliile oficiale furnizate de IPJ Constanța: “În data de 17.06.2019 ora 12.25, un bărbat de 48 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe banda numărul 1, dinspre Constanța către Valu lui Traian și ajungând la km 252 + 400 m (zona dezmembrări auto), din cauza nepastrarii distanței în mers a intrat în coliziune fata – spate cu o autoutilitară condusă de o femeie de 34 ani care a încetinit nejustificat cu intenția de a efectua manevra de intoarcere neregulamentară peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*