FOTO VIDEO Accident la ieșirea din Constanța. O mașină care transporta bere a fost lovită de un șofer neatent

Din cauza neatenției, un șofer a lovit o autoutilitară încărcată cu băuturi. FOTO Adrian BOIOGLU

Accident rutier la ieșire din Constanța, pe drumul către Valu lui Traian. O mașină încărcată cu navete și canistre de bere și răcoritoare a fost lovită de un autoturism Mercedes. Șoferul celei de-a doua mașini susține că cel din fața sa a încetinit brusc și nu a mai putut să-l evite.

În urma impactului, autoturismul Mercedes a fost serios avariat, iar conducătorul auto a suferit un traumatism la picior.

Din dubiță au căzut mai multe navete și canistre și s-au spart pe carosabil. Cioburile împrăștiate pe Drumul Național au blocat parțial traficul în zonă.

Oamenii legii au acum misiunea să stabilească cauza accidentului și gradul de vinovăție al fiecărui șofer.

UPDATE: Iată și detaliile oficiale furnizate de IPJ Constanța: “În data de 17.06.2019 ora 12.25, un bărbat de 48 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe banda numărul 1, dinspre Constanța către Valu lui Traian și ajungând la km 252 + 400 m (zona dezmembrări auto), din cauza nepastrarii distanței în mers a intrat în coliziune fata – spate cu o autoutilitară condusă de o femeie de 34 ani care a încetinit nejustificat cu intenția de a efectua manevra de intoarcere neregulamentară peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*