Bărbat lovit de o mașină în timp ce se afla într-o stație de autobuz, între Valu lui Traian și Constanța. Autoturismul a intrat apoi într-un copac

Autoturismul s-a oprit în pom. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat aflat într-o stație de autobuz a fost rănit după ce a fost lovit de un autoturism scăpat de sub control. Mașina s-au oprit în cele din urmă într-un pom.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.40, când, un bărbat de 27 ani a condus un autoturism pe DN 3, pe banda numărul 1, dinspre Valu lui Traian către Constanța. La intersecția cu strada Crețoiu, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers și a părăsit partea carosabilă. Aici a surprins și accidentat un bărbat de 53 ani care se afla in statia de autobuz, după care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 53 ani care se afla în stația de autobuz, victima fiind preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*