Polițiștii au prins un constănțean căutat în Spania pentru comiterea unei infracțiuni

Suspectul de agresiune sexuala a fost arestat. FOTO Ilustrativ

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru o infracțiune care ar fi fost comisă pe teritoriul Spaniei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

La data de 11 decembrie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul Poliției municipiului Mangalia, au depistat un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Mangalia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile spaniole.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă pe teritoriul Spaniei.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*