FOTO VIDEO Accident în Dana 79 a Portului Constanța. Un muncitor a căzut cu motostivuitorul în apă

Polițiștii au deschis o anchetă. FOTO CTnews.ro

În jurul orei 18.00, un muncitor din Portul Constanța a căzut cu tot cu motostivuitorul pe care îl conducea în apa mării. Scafandrii din mai multe structuri ale statului au intervenit la fața locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00, în Dana 79 a Portului Constanța în timp ce muncitorul participa la lucrările de înlocuire a unor trancheţi de la cheu. Probabil din neatenție, operatorul motostivuitorului nu a văzut marginea cheiului și a căzut cu tot cu utilaj în apa adâncă de 21 de metri. La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare a ISU Dobrogea, o ambulanță SMURD B, ambarcațiunea CBRN ce aparține ISU Dobrogea, scafandrii Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție ISU, o ambarcațiune ARSVOM cu personal propriu și scafandrii MApN.

Aceștia au ajuns la locul unde se află motostivuitorul, dar trupul muncitorului nu se mai află în el și se caută în zonă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*