O nouă promoție de ofițeri de poliție, la IPJ Constanța

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Nouă ofițeri de poliție, absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, promoția 2022, și-au început activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, noii colegi au fost repartizați în cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică, criminalistică, investigarea criminalității economice, poliție rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase și juridic.

Conducerea instituției le-a transmis tinerilor colegi succes în activitate și i-a asigurat de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea noilor atribuții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*