FOTO VIDEO Accident grav la ieșire din Tuzla. Doi tineri au fost aruncați din mașină după ce autoturismul a lovit un gard și s-a rostogolit pe Drumul Național

Accident rutier la Tuzla. FOTO Cristina Niță
Accident rutier la Tuzla. FOTO Cristina Niță

Teribilul eveniment a avut loc cu puțin timp înainte de ora 1.30 a zilei de 12 iunie. Martorii povestesc că autoturismul Peugeot circula cu viteză mare pe drumul dintre localitățile constănțene Eforie Sud și Tuzla. În autoturism se aflau două persoane – tineri din Eforie. Niciunul dintre aceștia nu purta centura de siguranță.

După ce a trecut de curba care desparte cele două localități, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit gardul unei gospodării din Tuzla. Șoferul a fost aruncat din mașină, iar autoturismul s-a rostogolit pe Drumul Național. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a fost și el aruncat din mașină. Tinerii au fost găsiți de anchetatori pe drum, conștienți dar cu multiple traumatisme.

Cei doi au fost imediat preluați de echipajele medicale.

Anchetatorilor le revine acum sarcina de a reface traseul celor doi. Ei trebuie să stabilească și cauza care a condus la producerea accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*