Beată și cu permisul de conducere suspendat, o constănțeancă a fost depistată de poliție la volanul unei mașini

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. FOTO IPJ Constanța

O femeie, beată și fără permis de conducere, care era suspendat pentru aceiași faptă, a fost depistată în trafic de către polițiștii constănțeni. Șoferița a refuzat să sufle în aparatul etilotest sau să meargă la spital pentru prelevarea de probe de sânge, iar pentru asta s-a ales cu un dosar penal. 

În dimineața de 14 septembrie, în jurul orei 2.10, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat o femeie de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, emanând halenă alcoolică, care nici nu putea prezenta permisul de conducere la control. Femeia a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest și nu a dorit să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au verificat-o pe șoferiță în baza de date și astfel au aflat că femeia are suspendat dreptul de a conduce din luna martie a acestui an, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.

Drept urmare, pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*