FOTO VIDEO 500 de militari americani și voluntari români au curățat plaja din Mamaia

Adjunctul Ambasadei SUA, Dean Thompson a venit din nou să curețe mizeria din Mamaia
Adjunctul Ambasadei SUA, Dean Thompson a venit din nou să curețe mizeria din Mamaia

Acțiune de ecologizare a plajei din Mamaia pusă la cale de militarii americani. Evenimentul, prilejuit de Ziua Internațională de Curățare a plajelor, a fost repede adoptat de mai multe companii și instituții din Constanța.

Aproape 500 de militari americani, voluntari locali și șefi ai instituțiilor constănțene s-au strâns încă de dimineață pe faleza din Mamaia și au plecat pe nisip înarmați cu saci de plastic și bețe de lemn. Voluntarii au primit tricouri albe și șepci de la organizatori și au luat cu asalt zona Rex.

Câteva ore mai târziu o parcare din Mamaia a fost umplută cu sacii plini de deșeuri adunate de voluntari.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*