FOTO Un TIR s-a răsturnat pe DN3 la intrarea în Valu lui Traian, drumul fiind blocat pe ambele sensuri de mers

Șoferul unui TIR a reușit să se răstoarne și să blocheze un drum național.

UPDATE H 16.30

Autotrenul a fost ridicat în urmă cu puțin timp, polițiștii dând drumul la circulație pe ambele sensuri de mers, cozile de mașini întindându-se pe mai mulți kilometrii

Șoferul unui autotren a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de-a latul șoselei. Din fericire nu a mai lovit și alte mașini participante la trafic. Șoferul a fost singura victimă, fiind transportat la spital cu multiple traumatisme.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.15, pe DN 3, la intrarea în Valu lui Traian dinspre Constanța. Potrivit polițiștilor, autocamionul a intrat în balans, iar șoferul nu l-a mai putut redresa și s-a răsturnat pe ambele sensuri de circulație, blocând astfel circulația, resturile agricole cu care era încărcat împrăștiindu-se pe șosea. Din fericire, în momentul răsturnării nu a fost prinsă nici o altă mașină sub el. Traficul a fost deviat pe contrasens, iar la fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului Rutier, Ambulanța dar și ale ISU Dobrogea, la locul accidentului fiind depistate scurgeri de combustibil.

Șoferul, un bărbat de  de 39 ani, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean Constanța cu traumatism cranian și traumatism membru inferior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*