Cetățean georgian depistat la Vama Veche având asupra sa un permis de conducere fals

PTF Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei de la Vama Veche, un cetățean georgian care a prezentat pentru control un permis de conducere fals.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Vama Veche au oprit pentru control, luni, 27 martie, pe sensul de intrare în țară, un autoturism înmatriculat în Ucraina, condus de un cetățean georgian în vârstă de 40 de ani.

Conducătorul autoturismului a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Georgia, dar și unul emis de autoritățile din Ucraina, cel din urmă fiind suspect de fals total din cauza neconcordanțelor cu elementele de formă și fond specifice unui document autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*