FOTO Un student palestinian a lovit o autospecială a poliției și a încercat să fugă

Polițiștii s-au ales cu mașina avariată după ce au încercat să îl oprească pe șoferul Audi-ului

O mașină a Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța a fost avariată luni noapte, în timpul unei misiuni.  Un șofer vizat de  acțiunea polițiștilor  nu a oprit la semnele acestora și le-a lovit masina.

 

Un echipaj al SPR era amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu în zona magazinului Penny. În jurul orei 1.45 au făcut semn șoferului unui autoturism Audi să oprească.  Acesta în schimb, a lovit autospeciala de poliție și s-a oprit după câțiva metrii. La volan a fost identificat un tânăr de  21 de ani, palestinian, student la  Facultatea de Medicina  la Universitatea Ovidius. În urma impactului, șoferul vinovat a acuzat dureri de coloana, iar la fața locului a fost solicitată și o ambulanță. Tânărul a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Testarea cu etilotestul nu a arătat că respectivul ar fi consumat băuturi alcoolice. Se pare că  studentul străin se panichează  atunci când vede  uniforma poliției și de  aceea a pierdut controlul asupra volanului. Ancheta continuă. În cauză a fost întocmit dosar penal pt săvârșirea infracțiunii de vătămate corporală din culpa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*