VIDEO Incendiu urmat de explozie pe strada Vârful cu Dor din Constanța. O mașină a fost făcută scrum

Mașină în flăcări. FOTO Captură video
Mașină în flăcări. FOTO Captură video

Un Incendiu violent a avut loc duminică pe strada Vârful cu Dor din Constanța. Un autoturism a luat foc sub privirile trecătorilor, iar flăcările s-au extins atât de repede încât nimeni nu a avut timp să reacționeze.

Martorii au sunat la numărul de urgență 112, iar două autospeciale de la ISU Dobrogea au venit în scurt timp. Paradoxal, nu a fost luată nicio măsură de precauție. Un microbuz maxi-taxi în care erau călători a trecut pe lângă mașina care ardea fără nicio problemă.

Imaginile filmate de un martor cu telefonul mobil surprind și momentul în care un pompier se apropie de mașină cu intenția de a lichida incendiul, iar de partea cealaltă se vede o explozie de anvelope. Suflul deflagrației a aruncat limbi de foc către gardul din imediata apropiere. A urmat o a doua explozie de mai mică intensitate și abia atunci pompierii au început să strige la oamenii aflați în zonă și să-i îndepărteze de incendiu.

Câteva secunde mai târziu, presiunea de pe furtunul pompierului s-a normalizat, iar focul a fost oprit să se extindă.

Sursa video: Florin Stan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*