VIDEO Un scandalagiu înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de jandarmi aflați în timpul liber

Scandalagiul prins de jandarmi. FOTO Captură video
Scandalagiul prins de jandarmi. FOTO Captură video

Piața Tomis 3 a fost scena unui scandal. Un indivit beat și înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de doi jandarmi aflați în timpul liber.

Incidentul a avut loc la ora 10.30 lânga magazinele de pe strada Soveja situate lângă piața Tomis 3. Reprezentanții Jandarmeriei spun că doi jandarmi din Gruparea Mobilă Constanța au observat o persoană care se manifesta violent și amenința persoanele cu un cuțit de 30 de centimetri.

Jandarmii l-au somat, dar individul a refuzat să înceteze cu amenințările, așa că a fost imobilizat. Un echipaj de intervenție al Jandarmeriei l-a preluat pe scandalagiu. Bărbatul de 50 ani a fost condus la Secția 2 Poliție Constanța pentru continuarea cercetărilor. El este cercetat în libertate pentru tulburarea liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*