Mandate de executare a pedepsei puse în aplicare de polițiștii constănțeni

În cursul zilei de 8 februarie, polițiștii constănțeni au băgat după gratii mai mulți indivizi care aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse sau de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni comise pe teritoriul german.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Lucrătorii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat doi bărbați, în vârstă de 34, respectiv 54 de ani, ambii din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe numele cărora Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepsei de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Peștera au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Peștera, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*