Circulație îngreunată pe Autostrada A2 București – Constanța în urma unui carambol rutier

Accident rutier între trei autoturisme pe A2, în zona Cumpăna. FOTO: ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, în seara zilei de sâmbătă, 26 noiembrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, petrecut pe Autostrada A2 București – Constanța. În incident au fost implicate patru persoane, dar niciuna dintre ele nu a suferit răni grave.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 210, pe sensul către litoral, în zona localității Cumpăna, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat doar cu pagube materiale. În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau, în total, patru persoane adulte. Incendiul a fost lichidat până la ajungerea echipajelor.  Persoanele implicate au fost asistate medical la fața locului, dar au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Traficul rutier  a fost restricționat pe a doua bandă, circulându-se numai pe banda întâi. Valorile de trafic sunt însă normale în zonă, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*