FOTO Un șofer a decedat în urma accidentului de pe DN3, din dreptul Popasului Valu lui Traian

O persoană a decedat în urma accidentului de pe DN3, din dreptul Popasului. FOTO IPJ Constanța

Încă o persoană a decedat în urma unui accident provocat de întoarcerea peste linia dubla continuă de pe DN3, între Constanța și Valu lui Traian. Victima este chiar șoferul care, potrivit anchetatorilor, a efectuat manevra periculoasă.

Accidentul a avut loc în după amiaza de 10 august, în jurul orei 15.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism, pe DN3, dinspre localitatea Valu lui Traian către Constanţa. Când a ajuns la kilometrul 250+65 m, în dreptul Popasului, a efectuat viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a fost lovit de un autoturism, condus în aceeaşi direcţie, în banda nr. 2, de un bărbat de 20 de ani.

A rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto implicați, bărbatul din mașina lovită suferind un traumatism cranio – cerebral, traumatism de coloană vertebrală și traumatism abdominal. Aceste din urmă a decedat însă, câteva ore mai târziu, pe masa de operație.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

1 Trackback / Pingback

  1. Atenție șoferi! Se montează parapetul de beton pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian – Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*