FOTO Un TIR al cărui șofer a adormit la volan a făcut prăpăd pe Autostrada A2

TIR-ul scăpat de sub control a făcut prăpăd. FOTO DRDP Constanța

Un șofer de autotren obosit, a adormit la volan în timp ce se deplasa pe Autostrada A2. Mastodontul a făcut prăpăd pe o lungime de 300 de metri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 5.00 în zona km 170 al Autostrăzii A2, când, bărbatul aflat la volanul unui autocamion a adormit, iar acesta a scăpat de sub control. Potrivit reprezentanților DRDP Constanța, TIR-ul circula dinspre București către Constanța, a intrat în parapetul median dublu, apoi a maturat calea cealalta  – Constanța – București, unde a lovit și parapetul marginal și a ajuns în șant. În total, parapetul a fost distrus pe o lungime de aproximativ 300 de metri.

Din fericire, nici persoana aflată la volan și nici șoferul de schimb care se afla la odihnă în spatele cabinei nu au suferit răni.

La fața locului a fost solicitat totuși un echipaj al ISU Dobrogea pentru a asigura măsuri PSI, existând scurgeri de combustibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*