Atenție șoferi! Se montează parapetul de beton pe DN 3, între Constanța și Valu lui Traian

Se montează parapetul de beton. FOTO DRDP (arhivă)

D.R.D.P. Constanța a anunțat că în cursul zilei de 14 octombrie încep lucrările de montare parapet rigid – beton, în zona mediană, pe DN 3, între km 249+305 – 252+945, localitățile Valu lui Traian și Constanța.

În prezent, parapetul median se termină imediat după nodul rutier al Autostrăzii A4, iar de aici și până la intrarea în Valu lui Traian, mulți șoferi întorc mașinile peste linia dublă continuă. În urma acestor manevre ce încalcă Codul Rutier s-au produs accidente rutiere grave, montarea parapeților de beton fiind singura soluție prin care șoferii vor putea fi convinși să renunțe la această ruletă rusească.

Parapetul nu va fi unul continuu până la intrarea în localitatea Valu lui Traian, ci va avea și o zonă în care se va putea schimba sensul de mers.

„Precizăm că după montarea parapetelor, se va crea un punct de întoarcere provizoriu la km 250+662, respectiv între Valu lui Traian (CT) și nodul rutier A4“, au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

UPDATE:

Sensul giratoriu va fi amenajat în dreptul Cardinal Motors, acolo unde deja este o supra lărgire în vederea amenajării girației

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*