VIDEO Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul al doilea al unui hotel din Olimp

Un muncitor și-a pierdut viața în stațiunea Olimp. FOTO CtNews.ro

Sfârșit groaznic pentru un bărbat de 48 de ani. Acesta a decedat după ce a căzut de la înălțime și a nimerit într-un țăruș metalic.

Tragedia s-a produs în stațiunea Olimp, la un hotel aflat înconstrucție. În condiții încă neelucidate, un muncitor aflat pe o schelă exterioară s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ patru metri înălțime. Din nefericire, potrivit martorilor, ar fi nimerit într-un țăruș metalic.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și ITM, care au deschis o anchetă pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*