FOTO Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut la ieșire din Lumina spre Oituz

Un mort și un rănit grav, într-un accident rutier petrecut la ieșire din Lumina spre Oituz

Un bărbat de 41 de ani a murit, iar o femeie de 40 de ani a fost rănită grav, într-un accident rutier petrecut luni seară la ieșire din Lumina spre Oituz.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul a avut loc în jurul orei 19.20, pe DN 22, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani.

La fața locului au ajuns și salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, care au deplasat în zonă două echipaje SMURD și echipajul de descarcerare. Pentru bărbatul de 41 de ani, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar femeia, găsită în stare de inconștientă, a fost transportata la spital pentru investigații medicale amănunțite.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*