Trei răniți în urma unui accident rutier petrecut pe podul de la Ovidiu. Au fost implicate un microbuz și patru autoturisme

Trei persoane au fost rănite ușor în dimineața zilei de joi, 16 iunie, în urma unui accident rutier petrecut pe podul de la Ovidiu în care au fost implicate un microbuz și patru autoturisme. În urma incidentului, circulația a fost întreruptă pe DN 2A.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 2A Constanța – Hârșova, pe podul din localitatea Ovidiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și trei pasageri, și alte patru autovehicule. Potrivit primelor informații, trei persoane, între care un adolescent în vârstă de 17 ani, au suferit răni ușoare, fiind evaluate medical la fața locului și apoi transportate la Spitalul Județean Constanța.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, fiind valori ridicate de trafic în zonă. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*