Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit pe plaja din Eforie Nord. Polițiștii au deschis o anchetă

Mașină de Poliție

Polițiști din stațiunea Eforie Nord au fost sesizați sâmbătă, 12 februarie, în jurul orei 8.50, cu privire la faptul că pe malul mării se află trupul fără viață al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, care a fost declarat decedat de către un echipaj medical. Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme vizibile de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea identității persoanei, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*