Bărbat rănit grav după ce a fost lovit de un autobuz și apoi de un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

Un bărbat a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean Constanța după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe Șoseaua Mangaliei, la ieșire din Constanța spre Cumpăna.

Polițiștii rutieri constănțeni au fost sesizați, luni dimineață, despre producerea unui accident rutier pe Șoseaua Mangaliei.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe sensul de mers Constanța – Lazu, iar impactul s-ar fi produs inițial între un autobuz, care circula pe prima bandă, și un pieton, iar ulterior pietonul ar fi fost acroșat, pe a doua bandă, de un autoturism”, au precizat polițiștii constănțeni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator de către cadrele medicale de la Ambulanță, fiind transportat la Spitalul Județean în stare critică.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*