FOTO Un minor a condus o mașină și a ajuns cu ea în copac. Un pasager în vârstă de 16 ani a fost transportat în comă la spital

Mașina implicată în accident s-a transformat într-un morman de fier vechi. FOTO SAJ Constanța

Un minor din Cernavodă a luat mașina părinților și a plecat să se plimbe cu ea, împreună cu doi prieteni. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul când, într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.20 în seara de 21 septembrie, când cei trei circulau pe DC 42 și se îndreptau spre localitatea Coslugea unde locuia unul dintre ei. Anchetatorii au stabilit că din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţie de mers către dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, mașina a fost serios avariată, iar cei trei ocupanți, au fost răniți. Conducătorul auto în vârstă de 17 ani din Cernavodă și pasagerul de pe locul dreapta față, un alt tânăr, în vârstă de 17 ani din Oltina au fost răniți ușor. În schimb, pasagerul de pe bancheta spate, minorul de 16 ani spre casa căruia se îndreptau a fost găsit în stare de comă de către echipajele medicale ajunse la fața locului în urma apelului 112.

Tânărul șofer s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Din primele cercetări se pare că acesta ar fi luat cheile autoturismului aparținând părinților, fără știrea acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*