Adolescent de 17 ani, cercetat penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism

Bărbat reținut după ce a amenințat luptători din trupele speciale aflați într-o misiune. FOTO cu rol ilustrativ

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Constanța, este cercetat penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce se afla în trafic, la volanul unui autoturism.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 5 februarie, în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Postul de Poliție Transporturi Constanța au identificat un minor, de 17 de ani, care a condus un autoturism pe strada Caraiman din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*