FOTO Un militar constănțean a obținut una dintre cele mai importante distincții ale Armatei SUA

Rechinul Alb, plutonierul adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, în timpul misiunii în Afganistan. FOTO MAPN/Gheorghe Gabără

The Meritorious Service Medal”, una dintre cele mai importante distincții ale Armatei Statelor Unite ale Americii a ajuns la unul dintre militarii români, de la o unitate militară din Constanța,  care au luptat în Afganistan.

Plutonierul adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, subofiţer de comandă al Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti”, a fost recompensat de către pentru rezultatele foarte bune obţinute pe timpul îndeplinirii misiunii “Resolute Support”, în Teatrul de Operaţii Afganistan, pe vremea când era „Rechin Alb“.

Plutonierul adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, a fost decorat  de partenerul american după şase luni de activitate în Baza Militară Kandahar. Distincția militară a venit puțin mai târziu.

Plutonierului adjutant principal Ion Cristinel Cazacu, a fost felicitat de către comandantul brigăzii, general de brigadă Dorin Toma, pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă pe timpul executării misiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*