FOTO VIDEO Primăria Medgidia a premiat 280 de liceeni care au împlinit 18 ani. Valentin Vrabie: “Ei sunt viitorul orașului și pentru ei facem tot ce facem în Medgidia”

Valentin Vrabie i-a premiat pe tinerii care au împlinit 18 ani. FOTO Adrian Boioglu

Medgidia și-a aniversat tinerii majori la unul din restaurantele bune din localitate, seara trecută. A fost un majorat organizat de primărie iar amfitrionul principal chiar primarul Valentin Vrabie. 280 de liceeni care au împlinit 18 ani (în 2017 și în 2018) au primit chiar din mâna primarului,  titlul de ”Cetățean major”, marcând astfel, festiv, trecerea într-o altă etapă a vieții lor.

“Ei sunt viitorul Medgidiei și pentru ei facem tot ce facem în Medgidia. Prin aceste activități îi atragem și îi invităm să vină alături de administrația locală, să se implice în activitățile orașului în care trăiesc și să fie foarte atenți, pentru că viitorul le aparține, și ei vor trăi în acest oraș. Cred că sunt extrem de interesați în ce oraș vor trăi în viitor și vor face parte dintre tinerii care nu vor pleca din Medgidia, ba din contră, vor determina și alți tineri care din nefericire – și pe bună dreptate – au plecat cu ani înainte a spus primarul Medgidiei, Valentin Vrabie.

Restaurantul Luxor a fost neîncăpător pentru cei mai tineri cetățeni majori ai Medgidiei. Au primit o diplomă de onoare, fetele un buchet de flori, și cu toții câte 500 de lei din partea orașului. Au fost tratați cu o cină festivă, cu prăjituri și vin. Este prima dată în istoria orașului Medgidia când are loc o astfel de ceremonie organizată pentru adolescenții care devin majori cu drepturi depline.

“Eu am deschis ușile instituției primăriei implicându-i în activități diverse și în cel mai scurt timp o să vedeți mulți tineri care au venit cu idei și datorită lor și ideilor lor, cu sprijinul administrației locale, vom dezvolta activități specifice tinerilor și veți vedea un oraș frumos. Un oraș despre care acum doi ani și jumătate se spunea că e un oraș mort, că e un oraș fără economie, că tinerii sunt plecați, locuri de muncă nu sunt și uitați că după doi ani și jumătate se vede că Medgidia a avut întotdeauna potențial, numai că cineva nu a vrut că acest oraș să fie ce merită să fie de fapt: inima județului Constanța !” a declarat Vrabie la ceremonie.

Tinerii majori celebrați de primărie seara trecută reprezintă ultima categorie de locuitori din Medgidia, care sunt sărbătoriți de administrația locală. Echipa lui Valentin Vrabie a început cu ceva timp în urmă cu tinerii căsătoriți, a continuat cetățenii care aniversează nunta de aur, dar și cuplurile de la nunta de argint.

Chiar dacă sunt la începutul vieții de matur, tinerii care au împlinit 18 ani au precizat că se gândesc cu seriozitate la viitorul lor de acum încolo, unii declarând că își vor căuta o slujbă pentru a fi independenți financiar, alții că își vor continuă studiile după absolvirea liceului pentru conturarea unei cariere profesionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*