Un adult bolnav de rujeolă a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Numărul deceselor provocate de complicațiile asociate cu rujeola, a ajuns la trei în județul Constanța. Ultima victimă este un adult.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a decedat în cursul săptămânii trecute la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, unde a fost internat cu rujeolă. Potrivit reprezentanților DSP Constanța, pacientul avea și alte afecțiuni medicale, care asociate cu rujeola au dus la decesul acestuia.

Numărul bolnavilor de rujeolă care au decedat în județul Constanța este de trei, dintre care doi sunt copii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*