FOTO Un microbuz de transport persoane a fost implicat într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Microbuzul s-a oprit în panoul publicitar. FOTO Facebook/Infotrafic

Două persoane au fost rănite în dimineața de 17 februarie după ce microbuzul în care se aflau a scăpat de sub control, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un panou publicitar aflat pe un scuar.

Accidentul rutier a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe sensul de mers Auchan – Pod IPMC. După sensul giratoriu, șoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul volanului și a intrat pe scuar, unde s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar. Din primele informații se pare că două persoane au fost rănite.

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 8.10

În microbuz sunt copii cu dizabilitati însoțiți de părinți. În final, trei victime :
-au victime au fost transportate pacientla spital:

– o persoana în vârstă de 21 an, fractura membru inferior
– un pacient 12 ani contuzie membru inferior
– pacient adult traumatism membru superior

UPDATE h 9.00

” În jurul orei 07:15, un bărbat de 66 de ani a condus un microbuz transpotrt persoane pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu şi, ajungând la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu cu DN 3C, a pierdut controlul direcţiei de mers către înainte, a trecut peste insula centrală a sensului giratoriu, după care s-a oprit pe scuarul separator al sensurilor de mers care precede sensul giratoriu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două femei, de 21 şi 47 de ani, şi a unei minore de 13 ani, toţi pasageri în microbuz”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*