FOTO Un microbuz de transport persoane a fost implicat într-un accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Microbuzul s-a oprit în panoul publicitar. FOTO Facebook/Infotrafic

Două persoane au fost rănite în dimineața de 17 februarie după ce microbuzul în care se aflau a scăpat de sub control, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un panou publicitar aflat pe un scuar.

Accidentul rutier a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe sensul de mers Auchan – Pod IPMC. După sensul giratoriu, șoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul volanului și a intrat pe scuar, unde s-a oprit în stâlpul unui panou publicitar. Din primele informații se pare că două persoane au fost rănite.

Știre în curs de actualizare

UPDATE h 8.10

În microbuz sunt copii cu dizabilitati însoțiți de părinți. În final, trei victime :
-au victime au fost transportate pacientla spital:

– o persoana în vârstă de 21 an, fractura membru inferior
– un pacient 12 ani contuzie membru inferior
– pacient adult traumatism membru superior

UPDATE h 9.00

” În jurul orei 07:15, un bărbat de 66 de ani a condus un microbuz transpotrt persoane pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu şi, ajungând la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu cu DN 3C, a pierdut controlul direcţiei de mers către înainte, a trecut peste insula centrală a sensului giratoriu, după care s-a oprit pe scuarul separator al sensurilor de mers care precede sensul giratoriu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două femei, de 21 şi 47 de ani, şi a unei minore de 13 ani, toţi pasageri în microbuz”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*