Gest de normalitate: Un jandarm a returnat un portofel găsit în sediul Trezoreriei Medgidia

Norocul păgubitei a fost că portofelul l-a găsit un jandarm. FOTO IJJ Constanța

Neatenția poate să-ți aducă Sărbători nu tocmai fericite. Noroc cu oamenii legii din județul Constanța își fac bine treaba. Exemplul de astăzi vine de la Medgidia, acolo unde un jandarm a găsit un portofel cu bani și l-a returnat proprietarului.

Povestea a început la ora 14.00 la Trezoreria Medgidia. Plutonierul major Alexandru Ciocoi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Medgidia a observat pe holul instituţiei un portofel.

Omul legii a căutat un martor şi în prezenţa acestuia a inventariat bunurile din portofel pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut.

Ulterior, jandarmul a găsit-o pe păgubită şi i-a returnat portofelul  în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, cardul de sănătate și 200 lei.

Femaia s-a declarat plăcut surprinsă de faptul că nu îi lipsește nimic din portofel. Apoi i-a mulţumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale. Acelaşi lucru le recomandă oamenii legii tuturor: mai multă atenţie la bunurile personale şi la bani.

1 Comment

  1. Felicitari Jandarmului si ar trebuii sa vedem zilnic astfel de cazuri..noi ne bucuram de lucruri simple , normale care insa la noi au devenit o raritate.Dzeu sa-l rasplateasca pentru bucuria care a facut-o. Avem o speranta ca lucrurile s-ar putea intr-o zi sa fie altfel chiar si asa cu o floare azi..doua maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*