FOTO Un autoturism a luat foc după impactul cu un microbuz plin cu călători

În urma accidentului, autoturismul a luat foc. FOTO ISU Dobrogea

Mai multe persoane au trăit clipe de groază după ce un autoturism a fost scăpat de sub control pe DN 22, în apropiere de localitatea Sibioara. Mașina a lovit un microbuz, iar apoi a luat foc.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.30, când, o femeie, în vârstă de 37 de ani care conducea un autoturism Opel pe DN22 dinspre Tulcea către Constanța, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Mașina  a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz. În urma impactului, microbuzul a ieșit în afara părții carosabile, iar autoturismul marca Opel a luat foc.

Echipajele ISU Dobrogea ajunse în scurt timp la fața locului nu au mai putut să salveze nimic din mașină, aceasta arzând în totalitate.

Din fericire, conducătoarea auto din Opel a reușit să iasă din mașină înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri, din microbuz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*