FOTO Un individ beat și cu permisul suspendat a provocat un accident rutier

În urma accidentului produs de individul beat, patru persoane au ajuns la spital. FOTO IPJ Constanța

Accidentul rutier a fost înregistrat miercuri, 14 martie, în jurul orelor 19:30, pe DN3, între Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de jos.

Potrivit reprezentanților un tânăr IPJ Constanța, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și ajungând la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat. Drept urmare a intrat în coliziune cu autoturism, condus de către un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta din urmă efectuând o manevră de depășire. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, iar al doilea s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri, toți fiind transportați la spital. Cei doi conducători auto au fost testați de către polițiști cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,71 mg/l alcool pur în aerul respirat. În urma verificărilor s-a stabilit că individul avea și permisul de conducere reținut. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*